Kookosõiesuhkrust on mindud veel üks samm kaugemale ning valminud on kookosõiesiirup. Maitse sarnaneb kookossuhkrule, kuid tekstuur on vedela mee oma. Võrratu kaaslane köögis, mida saab niristada erinevate magustoitude, pudru või jäätise peale.
Kookosõiesiirupil on samad tervendavad omadused, mis kookossuhkrulgi.
Kookosõiesuhkur on tervislikum alternatiiv valgele ja pruunile suhkrule, mida saad kasutada küpsetistes sarnaselt teistele rafineeritud suhkrutele. Maitselt on kookosõiesuhkur tummise ja natuke karamellise moega.
Kookosõiesuhkrut kogutakse kookospalmi õienuppudelt. Sellel on rikkalik toiteväärtus, sisaldades rohkesti kaaliumi, magneesiumi, tsinki ja fosforit. Lisaks sellele leidub kookosõiesuhkrus ka vitamiine nagu B1, B2, B3, B6 ja C-vitamiin.
Kookosõiest saadud suhkur on kehale lihtsamini omastatavas vormis kui tavaline lauasuhkur, mis teeb temast stabiilse glükoosiallika. Kookossuhkur vabastab oma energia aeglaselt vereringesse.
- Suurepärane alternatiiv tavalistele rafineeritud suhkrutele
- Kasuta küpsetistes ja magustoitudes
- Tummine ja karamelline maitse
- Hämmastav mineraali- ja vitamiiniallikas
- Stabiilne glükoosiallikas kehale
- Pärit kontrollitud mahepõllumajandusest
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.