Mida mul sellerimahla valmistamiseks vaja läheb?
- üks korralik punt varssellereid
- mahlapressi (soovitatavalt aeglane mahlapress, mis säilitab kõik vajalikud toitained, ensüümid ning vitamiinid).
Kui palju ma peaksin sellerimahla korraga jooma?
- 16 untsi ehk ~500ml (474ml)
- Drastilisemate tulemuste saavutamiseks võib suurendada tarbimist 700 ml kuni 1 liitrini päevas ja soovi korral isegi veel rohkem.
Kuidas teha sellerimahla?
- Võta punt sellerit
- Lõika otsad ära
- Pese korralikult
- Lase läbi mahlapressi
- Sõelu
- Valmis!
Soovitatav on juua sellerimahl koheselt tühjale kõhule. Kui oled eelnevalt söönud, siis on hea vähemalt 2h oodata enne sellerimahla joomist. Pärast sellerimahla joomist oota 15-30min enne uue toidu söömist.
Head tervenemist!