Joogid ja smuutid, Retseptid, Tervis, Videod

Sellerimahl

Sellerimahla valmistamise õpetus

Mida mul sellerimahla valmistamiseks vaja läheb?

  • üks korralik punt varssellereid
  • mahlapressi (soovitatavalt aeglane mahlapress, mis säilitab kõik vajalikud toitained, ensüümid ning vitamiinid).

Kui palju ma peaksin sellerimahla korraga jooma?

  • 16 untsi ehk ~500ml (474ml)
  • Drastilisemate tulemuste saavutamiseks võib suurendada tarbimist 700 ml kuni 1 liitrini päevas ja soovi korral isegi veel rohkem.

Kuidas teha sellerimahla?

  1. Võta punt sellerit
  2. Lõika otsad ära
  3. Pese korralikult
  4. Lase läbi mahlapressi
  5. Sõelu
  6. Valmis!

Soovitatav on juua sellerimahl koheselt tühjale kõhule. Kui oled eelnevalt söönud, siis on hea vähemalt 2h oodata enne sellerimahla joomist. Pärast sellerimahla joomist oota 15-30min enne uue toidu söömist.

Head tervenemist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga