Joogid ja smuutid, Retseptid

Kevadsuvine vitamiinismuuti lehtkapsaga

roheline smuuti

Roheline vitamiinismuuti 

Kui soovid süüa rohkem rohelist, siis kevadsuvine periood on selleks just parim aeg – kõik värske ja kasulik on tärkamas! Smuuti sisse sobivad hästi nii lehtkapsas ja spinat kui ka värskelt nina välja pistnud noored võilillelehed. Koos magusate puuviljadega moodustavad rohelised lehtviljad suurepärase maitsekombo ilma, et peaksid kartma ebameeldivat “murumaitset”. Rohkelt vitamiine on aga garanteeritud! Lisaks on see nutikas viis, kuidas rohkem rohelist ka laste menüüsse tuua. Kui soovid rohesmuuti järgi proovida, siis siin on sulle selleks üks mõnus retsept: 

Kogus: kahele smuutisõbrale
Valmistusaeg: 15 minutit
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad: 

  • 2 küpset banaani 
  • 100 g lehtkapsast, spinatit või muid meelepäraseid rohelisi lehelisi (näiteks noored võilillelehed) 
  • 2 apelsinist värskelt pressitud mahl
  • 200 g värsket või külmutatud ja sulatatud mangot 
  • 100 ml vett või kookosvett (või lisa vedelikku vastavalt sellele, millise tekstuuriga smuutit soovid)

Kuidas smuutit valmistada?

Aseta kõik koostisosad blenderisse ja surista ühtlase siidise tekstuuri saavutamiseni. Joo koheselt! 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga