Suussulav kaneeline bataadikoogismuuti
Smuuti, mis maitseb nagu magustoit! Kergelt sügishõnguline, kreemine, magus, tummine ning täpselt parajalt kaneeline. Smuutile lisab veelgi siidisust mandlivõi ning kogu kombo kokku maitseb lihtsalt oivaliselt. Naudi seda smuutit hommikusöögiks, vahepalaks või hoopis magustoiduks – just nagu sulle sobib, sest nagu ikka, on tegemist ühe üdini tervisliku maiusega, mis varustab sinu keha kasulike toitainetega, sisaldamata rafineeritud suhkurt, gluteeni, piima ega muud, mille üle sinu keha ei rõõmusta.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 10 minutit (kui bataat on varasemal ettevalmistatud)
Raskusaste: kerge
Vaja läheb:
- 2 keskmise suurusega külmutatud banaani (mida küpsem, seda parem)
- 2 peotäit eelnevalt ahjus röstitud ning külmutatud bataadikuubikuid (kooritud)
- 1tl kaneeli
- 2 klaasi magustamata mandlipiima (vajadusel rohkem)
- 2tl mandlivõid
- 4 pehmet kivideta datlit
- blenderit
Kuidas teha bataadikoogismuutit?
Aseta kõik koostisosad blenderisse ning töötle kuni siidise tekstuuri saavutamiseni. Naudi koheselt!
PS! Bataadi valmistamiseks koori ning tükelda bataat ning aseta see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Rösti bataadikuubikuid ahjus 180 kraadi juures 15-20 minutit, seejärel jahuta ning tõsta sügavkülma.