Kreemine virsikusmuuti vaniljega
Mis võiks küll olla parem kui küpsed ja mahlased virsikud? Virsikusmuuti! Vitamiinidest ja kasulikest mineraalsooladest pungil olevad virsikud moodustavad võrratu smuutilisandi, täiustades jooki nii mõnusa tekstuuri kui mahlaselt magusa mekiga. Ühtlasi turgutab see maitseküllane virsikusmuuti sinu immuunsüsteemi, pakub põletikuvastast kaitset ning hoolitseb sinu naha tervise eest. Kui sa pole varem virsikusmuutit proovinud, siis sea aga sammud köögi poole, haara blender ja proovi järele – siin on sulle retsept!
Kogus: kahele smuutisõbrale
Valmistusaeg: 10 minutit
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad:
- 300 g banaani (2 suurt)
- 325 g küpseid virsikuid (3 keskmist)
- 200 ml apelsinimahla
- ½ tl vaniljet (valikuline)
- blenderit
Kuidas virsikusmuutit valmistada?
Aseta kõik koostisosad blenderisse ning surista ühtlaseks siidise tekstuuriga smuutiks. Vala klaasidesse ja joo koheselt!