Magus, Retseptid

Suhkru ja jahuta taimsed snickersi ampsud

Snickersi ampsud datlite ja maapähklikreemiga

Suhkruvabad snickersiampsud 3-koostisosast

Kas teadsid, et snickersi laadset maiust saad ise kodus vaid 3 koostisosast valmistada?! Sa ei vaja selleks ei jahu, suhkrut ega muud peale datlite, pähklite ja meelepärase pähklivõi. Tõepoolest, just niisama lihtne see ongi! Datlid on looduslikult väga magusad ning üheskoos pähklivõiga moodustavad need rikkaliku maitsekombo, mis maitseb justkui eriti patune šokolaadibatoon (või veelgi paremini!). Kui oled magusasõber, ei pea sa enam kaugemalt otsima, just see võib olla sinu uus lemmikmaius! 

Kogus: 12 magusat ampsu
Valmistusaeg: 15 minutit
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad: 

  • 12 pehmed kivita datlit
  • 60 g naturaalset maapähklivõid (või muud meelepärast pähklivõid) 
  • 15 g röstitud maapähkleid (või teisi meelepäraseid pähkleid) 

Kuidas snickersi ampse valmistada?

Eemalda datlitelt kivid või kasuta juba kivideta pehmeid datleid. Pane tähele, et kuivatatud kõvad datlid selle maiuse valmistamiseks ei sobi. Kasuta kindlasti just pehmeid datleid. Murra datlid ettevaatlikult keskelt pooleks nii, peale tekiks ava, mida on võimalik täita, kuid dattel püsik ühes tükis. Täida iga dattel umbes ½ teelusikatäie pähklivõiga ja puista peale röstitud pähklipuru. Naudi kohe või hoiusta külmkapis õhukindlas anumas. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga