Vimergy ametlik edasimüüja Baltikumis | Tasuta transport alates 99 € | Kiire tarne
KONTAKT

Kreekerid

Kreekerid

Krõbedad gluteenivabad seemnekreekerid

Kui armastad snäkkida, kuid soovid teha tervislikumaid valikuid, võivad need seemnekreekerid saada sinu uueks lemmikuks! Gluteeni- ja pärmivabad ning 100% taimsed kreekerid maitsevad lausa patuselt hästi. Täpselt parajalt krõbedad, samas toekad ja imemaitsvad. Sobivad hästi nii filmiõhtuteks, piknikule kui ka peolaua dipivaagnale või pikemale matkale. Proovi järgi ja veendu selles ise!

Kogus: ca 10-12 kreekerit
Valmistusaeg: 30 minutit
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad:

  • 1 tassitäis erinevaid meelepäraseid seemneid (nt päevalilleseemneid, kõrvitsaseemneid, linaseemneid vms)
  • 1 tl meresoola
  • ⅔ tassitäit cassava jahu
  • ¼ tassitäit oliiviõli
  • ¾ tassitäit kuuma vett

 

Kuidas kreekereid valmistada?

 Sega esmalt kausis kokku kuivaineid. Seejärel vala juurde oliiviõli ja vesi. Tõsta saadud segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja aja lusika abil laiali, umbes ½ cm paksuseks (või kasutada ka rullimisetehnikat – selleks aseta teine küpsetuspaberileht segule ja rulli õhukeseks). Kui oled saavutanud sobiva paksuse, lõika noaga ette nt ristkülikukujutised – sel viisil saad ilusa kujuga kräkkerid ega pea hakkama hiljem suurest plaadist tükke murdma. Aseta kreekerid ahju 160 kraadi juurde 30-35 minutiks.

 

LISA KOMMENTAAR