Kahe koostisosaga siidine banaanipiim
Kas sa banaanipiima oled proovinud?
Suure tõenäosusega oled sa proovinud vähemalt ühte taimset päritolu piimajooki – olgu selleks siis kookospiim, mandlipiim või hoopis kaerast, riisist või kinoast valmistatud jook. Aga kas sa banaanipiima oled kunagi proovinud? Või vähemasti sellest midagi kuulnud?
Kui oled, siis juba tead, kui hästi see maitseb! Kui kuuled banaanipiimast aga esmakordselt, siis soovitame kindlasti härjal sarvist haarata ja see maitsev täistaimne piimajook järgi katsetada. Banaanipiimas kohtuvad vaid küpsed banaanid ja vesi, ent tulemus on võrratult kreemine ja siidjas, sobides hästi nii pudru ja smuuti hulka kui ka näiteks tervislike hommikuhelvestega nautimiseks, või hoopistükis küpsetistesse. Banaanipiim valmib hetkega, on toitainerikas ning maitseb imeliselt! Ühtlasi on tegemist võrdlemisi soodsa joogiga, mida saad endale ise kodus valmistada just täpselt nii palju kui hing ihkab.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 10 minutit
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad:
- 1 külmutatud banaan
- 1 värske banaan
- 310 ml vett
- Soovi korral näpuotsatäis puhast vanillipulbrit
- blenderit või köögikombaini
Kuidas banaanipiima valmistada?
Aseta kõik koostisosad blenderisse ning surista ühtlaseks. Naudi koheselt!
PS. Värvi säilitamiseks lisa banaanipiima hulka tilgake värskelt pressitud sidrunimahla – nii ei tõmbu jook pruunikaks.