Siidiselt pehme, ülitervislik ning maitsev spinati püreesupp
Kes ütles, et taimetoit on igav?! Oh ei! Variante on võrratult palju, kasvõi see siidine ja värskendav vitamiinidest pungil spinatisupp siin! Selles erkrohelises kaunitaris kohtuvad tomatid, apelsin, ja spinat, millele lisavad vürtsi särtsakas küüslauk ja koriander või basiilik. Valmistamine võtab aega vaid hetke ning värskendav ja tervislik kõhutäis on garanteeritud.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 15 minutit
Raskusaste: kerge
Vaja läheb:
- 250g tomateid
- 4 tassitäit (umbes 125g) spinatit
- 1 sellerivars
- 1 apelsinist pressitud mahl
- 1 küüslauguküüs
- maitse järgi värsket koriandrit või basiilikut
- ½ avokaadot (soovi korral)
- maitse järgi meresoola ja pipart (soovi korral)
Kuidas teha spinatisuppi?
See on imelihtne! Pista kõik koostisosad blenderisse ning töötle kuni meelepärase tekstuuri saavutamiseni. Mida kauem segu töötled, seda siidisema tekstuuriga supi saad! 😉 Soovi korral maitsesta supp natukese soola ja pipraga. Serveeri värskete ürtide või kurginuudlitega ning naudi!
Soola- ja avokaadovaba spinatisupi retsept on pärit Meditsiinimeediumi tervendavate toitude hulgast. Originaalretsepti leiad siit.