Magus, Retseptid, Vahepalad

Riisipuding vanilje ja murelitega

riisipuding-murelitega

Kardemonine riidipuding vanilje ja murelitega

Hommikusöök? Magustoit? Vahepala? See võib olla mida iganes sa soovid.

See kardemonivürtsine ning suussulav riisipuding maitseb imeliselt nii soojalt kui ka järgmistel päevadel külmkapist võttes. Serveeri kausikesest või loo klaasi põnevalt vahelduvaid kihte murelitest ja riisipudingust. Kasutades erinevaid vilju (näiteks vaarikad, mustikad, põldmarjad, mango, õunad jne jne), saad murelitele vahelduseks hoopis teistsuguse tulemuse ja nii justkui iga päev täitsa uue maitseelamuse. Ja seda kõike lihtsa vaevaga.

Kogus: 2-le
Valmistusaeg: 35 min
Raskustase: kerge

  • 80 g pikateralist riisi
  • 500 ml mandlijooki
  • 2 tl toormett
  • 1/5 tl jahvatatud vaniljet
  • 0,5 tl jahvatatud kardemoni
  • Suur peotäis värskeid või sulatatud mureleid

Kuidas teha maitsvat riisipudingut?

Loputa ning nõruta riis. Kuumuta väikeses potis mandlijook. Lisa riis, mesi, vanilje ja kardemon ning keeda tasaselt sagedasti segades 30 minutit, kuni pudingu konsistents on pehme ja kreemine. Serveeri murelitega. Riisipuding maitseb imeliselt nii soojana kui külmalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga