Teistmoodi Coleslaw mango ja punase kapsaga
Ameerikapärane coleslaw uues kuues – rasvavaba ja mahlase mangoga!
Ameerikapärane kapsa-porgandisalat uues kuues – rasvavaba ning mahlase mangoga! Kui klassikalises coleslaw salatis on aukohal rammus majoneesikaste, siis selles, mangoga rikastatud versioonis ei ole grammigi lisatud rasva, vitamiine seevastu aga rohkesti ning ka maitse tõeliselt rikkalik! Krõmpsuv kapsas, magus porgand ning mahlane mango sobivad kokku lausa võrratult hästi, moodustades mõnusalt kevadhõngulise koosluse, mida nautida nii õhtusöögi kõrvale värskendava lisana kui ka eraldiseisva roana. Valmistamine on nagu ikka, kiire ja lihtne!
Kogus: 3-4 salatisõbrale
Valmistusaeg: 25 minutit
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad:
- 300g ribadeks hakitud küpset mangot
- 340g peeneks hakitud punast kapsast
- 130g riivitud porgandit
- 10g värsket koriandrit
- umbes 3 spl värskelt pressitud laimimahla
- 1 spl vahtrasiirupit
- maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
Kuidas coleslaw salatit valmistada?
Pese, koori ja tükelda mango, kapsas ja porgand kaussi. Lisa sekka peeneks hakitud värske koriander, laimimahl, vahtrasiirup ning sool-pipar. Sega kõik koostisosad omavahel hoolikalt läbi ja naudi!