Orgaaniline Kanada vahtrasiirup VERMONT (Grade A/Klass “A”).
Vahtrasiirup on suurepärane seltsiline kõigile magusasõpradele. See on kaugelt tervislikum kui tavaline rafineeritud suhkur, maitselt aga väga magus, meeldiv ja heas mõttes omapärane.
Vahtrasiirupit toodetakse vahtramahlast vee väljaaurutamise teel. Vahtrasiirupi tegemiseks sobilikku mahla annavad peamiselt kolm vahtraliiki: suhkruvaher, must vaher ja punane vaher. Eestis looduslikult kasvav harilik vaher mahla tootmiseks ei sobi.
Uskumatuna võib kõlada see, et vahtrasiirup pole mitte lihtsalt hea magustaja, vaid ka tervendavate omadustega, sobides koguni diabeedi korral. Vahtrasiirup pakub kehale ja maksale väga olulist kütust – glükoosist saadavat energiat, mida keha toimimiseks väga vajab. Vastupidiselt rafineeritud suhkrule on vahtrasiirupi glükoos kehale kasulik ja hästi omastatav. Lisaks mineraliseerib vahrtasiirup sinu verd ja aju, aidates aju ja närvisüsteemi tugevdada.
Sobib hästi tervislikuks suhkruasendajaks küpsetistesse, magustoitudesse, pudrule ja pannkookidele, smuutidesse, kastmetesse ning soolaste toitude sisse maitsete tasakaalustajaks.
- Suurepärane alternatiiv rafineeritud suhkrule
- Sobib küpsetistesse, magustoitudesse, pudrule, pannkookidele jne
- Tervendavate omadustega
- Merevaigune värv ja tekstuur
- Pärit kontrollitud mahepõllumajandusest
Anu Ruusmaa (toote omanik) –
Väga mõnus toode, puhas ja mahe. Meeldib ka see et pakutakse suuremas pudelis, jätkub pikemaks ajaks. Tarvitan hommikuti koos laktoosivaga Gefiluse jogurti ja Shia seemnetaga.
Ja tööpäev möödub lenneldes, sest energiat jagub kogu päevaks! Soovitan!
Mairi (toote omanik) –
Väga kvaliteetne toode. Mugavas ja parajalt suures pakendis.Kogu pere lemmik.