Suhkruvaba mustikalimonaad
Kas üks limonaad võib olla tõepoolest tervislik ning isegi tervendav? Suurima rõõmuga saame öelda, et just nii see tõesti on. Metsmustikalimonaad, mille retsepti kohe sinuga jagame, lausa pakatab tervisest, tehes pai nii sinu maitsemeeltele kui kehale. Metsmustikad üheskoos vahtrasiirupi ja värskelt pressitud sidrunimahlaga moodustavad tõeliselt väeka kombo, mis varustab sinu keha ülikasulike antioksüdantidega ning tänu mustikatele aitab kehast ka toksiine välja uhtuda. Kas pole mitte imeline? Pealegi on seda limpsi nii lihtne teha, et seda lihtsalt peab proovima! Mustikalimonaad sobib nautimiseks nii suurtele kui väikestele ning kasvõi pidulauale.
Kogus: kolmele kuni neljale
Valmistusaeg: 10 minutit
Raskusaste: kerge
Vaja läheb:
- 200g metsmustikaid (värskeid või külmutatud) + veel serveerimiseks
- värskelt pressitud sidrunimahla (umbes 3 keskmise sidruni jagu)
- 750ml vett
- 75g vahtrasiirupit või vedelat mett
- jääkuubikuid (serveerimiseks, valikuline)
- 4-5 sidruniviilu (serveerimiseks)
- blenderit
- peenikese võrega sõela
Kuidas teha mustikalimonaad?
Aseta mustikad koos vee, vahtrasiirupi ning värskelt pressitud sidrunimahlaga blenderisse ning surista ühtlaseks. Seejärel kurna saadud segu läbi sõela ning vala klaasidesse. Lisa soovi korral serveerimisel jääkuubikuid, mustikaid ning kaunista sidruniviiluga. Naudi koheselt või säilita külmkapis suletud anumas 2-3 päeva.