Magus, Retseptid, Videod

Gluteenivabad ülepanni pannkoogid marjade ja meega

Ülepanni pannkoogid marjade ja meega (gluteenivaba & vegan)

Need maitsvad gluteeni-, muna-, piima- ja õlivabad õhukesed pannkoogid on mõnusalt vetruva tekstuuriga, püsivad ilusasti koos ja külmikus hoituna maitsevad hästi ka järgmisel päeval süües. Kui lisad pannkookidele marju ja mett, rõõmustad oma keha kasulike prebiootikumidega – selliseid pannkooke võid rahuliku südamega mitu tükki ära süüa.

Kogus: 7 pannkooki
Valmistusaeg: 45 minutit, 2 tundi passiivset aega
Raskusaste: kerge
Valmistamiseks vajad:

Kuidas pannkooke valmistada?

Sega keskmise suurusega kausis kokku gluteenivaba kaerajahu, kartulitärklis, kookossuhkur, meresool (kui kasutad). Lisa taimne piim ja vesi ning vispelda, kuni tainas on ühtlase tekstuuriga. Jäta tainas 2 tunniks toatemperatuuril seisma. Seejärel kuumuta pann keskmisel kuumusel, vala kulbitäis tainast pannile ja liiguta panni, et tainas voolaks ühtlaselt laiali. Küpseta 3-4 minutit, seejärel pööra pannkook ümber ja küpseta teiselt poolt veel 1-2 minutit. Pane pannkoogile meelepäraseid lisandeid ja naudi!

Lisa kommentaar